Monday, July 11, 2005


Завтра Петров День и мы будем печь пирог с рыбой.
День они с Павлом уже убавили на 1 час, в такую жару (40 С) и самый распаршивый поросенок вспотеет.
Кулебяка с вязигой:
Вязигу сварить до полной мягкости и порезать до вида крупной крупы. Сваренные яйца нарезать также и потушить лук с вязигой и маслом. В холодную вязигу положить яйца и начинить кулебяку.

Tomorrow is St. Peter’s Day, and we shall bake a fish pie. Peter and Paul have already taken away one hour, in such a heat (40 C) and the most miserable piglet will sweat.

Kulebiaka with red fish sinews (visiga): Visiga should be cooked to full softness and to cut up to a kind of large groats. Cut boiled eggs and sauté onions, visiga, and butter. In cold visiga you have to put eggs and to fill up the kulebiaka with it.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Valid XHTML 1.0!